Bestellen

U kunt bij ons bestellen via info@digitalartforlife.nl. U levert uw foto’s en eventueel als u een eigen achtergrond wilt de achtergrond aan. Mocht u 1 van de collages/kaarten willen hebben die u in de portofolio gezien heeft, kunt u het nummer doorgeven van deze collage/kaart. Het is ook mogelijk dat u ons vrij laat in het ontwerp, maar bijvoorbeeld wel een voorkeur heeft voor een kleur.
Let op! Er zitten aan diverse collages een maximaal aantal foto’s die ge├»mplempenteerd kunnen worden. Dit wordt uiteraard altijd met u besproken op het moment dat u een bestelling plaatst.
Op het moment dat u akkoord gaat met het definitief bestellen dan gaan wij voor u aan de slag. U krijgt altijd eerst een proefdruk toegestuurd. Ben u akkoord dan wordt het digitale bestand of de kaarten naar u toestuurd. Bent u niet akkoord dan passen wij de wijzigingen die u aangeeft toe. Hierna is de bestelling definitief.
Onze levertijden staan vermeld in de algemene voorwaarden. Door uw bestelling te plaatsen gaan wij ervan uit dat u de algemene voorwaarden heeft gelezen. U kunt bij ons ook spoedbestellingen doen, deze staan ook vermeld in de algemene voorwaarden. Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Neem dan altijd even contact op via ons email adres.